PsychologyNow Team

Θέση εργασίας για ένα (1) Κοινωνικό Λειτουργό στην ΑΜΚΕ Φάρος Ελπίδας

Θέση εργασίας για ένα (1) Κοινωνικό Λειτουργό στην ΑΜΚΕ Φάρος Ελπίδας

PsychologyNow Team

Η Φάρος Ελπίδας, προκηρύσσει θέσεις εργασίας στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «Συνέχιση λειτουργίας Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανήλικων Αγοριών 12+ του Φάρου Ελπίδας στην Αθήνα – Πετράλωνα» της Δράσης «Επιχορήγηση της ΑΜΚΕ «Φάρος Ελπίδας» για την υλοποίηση του Έργου: “Συνέχιση λειτουργίας Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανήλικων Αγοριών 12+ του Φάρου Ελπίδας στην Αθήνα – Πετράλωνα” με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5163959.


Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα και επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συγκεκριμένη θέση στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@faroselpidas.org με τίτλο/ θέμα: Προκήρυξη θέσεων. Στο βιογραφικό θα πρέπει να είναι εμφανής ο κωδικός της θέσης για την οποία ενδιαφέρεται ο υποψήφιος (βλ. στον πιο πάνω πίνακα). Βιογραφικά που θα αποσταλούν χωρίς επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, δε θα θεωρηθούν έγκυρα και δεν θα συμπεριληφθούν στη διαδικασία αξιολόγησης. Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν ερωτήματα στην πιο πάνω ηλεκτρονική διεύθυνση ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας.

Όλοι οι προσληφθέντες θα πρέπει να λάβουν γνώση και να συμμορφώνονται με τον κανονισμό εσωτερικής λειτουργίας και κώδικα δεοντολογίας της Φάρος Ελπίδας ΑΜΚΕ, με τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας δομών φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων και των σχετικών διαδικασιών,  καθώς και δυνητικά με αντίστοιχους κώδικες άλλων σχετικών διεθνών οργανισμών.

Δείτε την Προκήρυξη

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...