PsychologyNow Team

Προκήρυξη θέσης Ψυχολόγου/Κοινωνικού Λειτουργού- Ψυχοθεραπευτή στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Προκήρυξη θέσης Ψυχολόγου/Κοινωνικού Λειτουργού- Ψυχοθεραπευτή στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 16 Μαΐου 2022.


Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια Ένωση μη-Κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται, από το 1996, για την ευημερία παιδιών, νέων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Η Ένωση και τα μέλη της προσφέρουν υπηρεσίες σε περισσότερα από 30.000 παιδιά, στην Ελλάδα, κάθε χρόνο.

To 2016, η Ένωση, τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική της προσφορά, το 2019 έλαβε βραβείο BRAVO για την ενεργοποίηση χιλιάδων πολιτών στο πλαίσιο της δράσης της «Ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά: Δράσεις για την Υγεία και την Παιδεία σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας» και το 2022 διακρίθηκε ως Most Supportive Children's NPO – Athens από το Διεθνές Επιχειρηματικό Περιοδικό Acquisition International.

Η πανελλαδική «Γραμμή 11525» της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή  9πμ-9μμ και παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη σε γονείς, εκπαιδευτικούς και εφήβους. Επιπλέον, πραγματοποιεί παραπομπές πανελλαδικά για οποιοδήποτε θέμα αφορά το παιδί και την οικογένεια και δέχεται επώνυμες ή ανώνυμες καταγγελίες που αφορούν σε κακοποίηση ανηλίκου. Συμπληρωματικά με τη «Γραμμή 11525» λειτουργεί το «Συμβουλευτικό Κέντρο» της Ένωσης όπου πραγματοποιούνται δωρεάν συνεδρίες, ομάδες γονέων καθώς και  ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια διαδικτυακά ή δια ζώσης, με στόχο την ψυχολογική στήριξη και καθοδήγηση γονέων, εφήβων και εκπαιδευτικών.

Περισσότερα για τη θέση

Το «Μαζί για το Παιδί» αναζητά να προσλάβει έναν/μια πενθήμερο/η,  6ωρο/η, part-time Ψυχολόγο ή Κοινωνικό/ή Λειτουργό-Ψυχοθεραπευτή/τρια  για τη στελέχωση της «Γραμμής 11525» και του «Συμβουλευτικού Κέντρου».

Ενδεικτικά, ο νέος συνεργάτης θα κληθεί να συνεισφέρει στην ομάδα παρέχοντας συμβουλευτική μέσω τηλεφώνου, καταγραφή στατιστικών, συντονισμό, οργάνωση και υλοποίηση δια ζώσης και διαδικτυακών ψυχο-εκπαιδευτικών σεμιναρίων, ομάδων γονέων και ατομικών συνεδριών, συγγραφή άρθρων που αφορούν σε θέματα ψυχικής υγείας και διαπροσωπικών σχέσεων.

Θα θέλαμε σίγουρα να έχετε:

  • Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
  • Ολοκληρωμένη συμβουλευτική/θεραπευτική προσέγγιση
  • Τουλάχιστον 2ετή εμπειρία στη συμβουλευτική/ ψυχοθεραπεία
  • Εμπειρία στο συντονισμό ομάδων/ ψυχοεκπαιδευτικών σεμιναρίων
  • Καλή γνώση υπολογιστών και της αγγλικής γλώσσας
  • Κάλυψη κυρίως απογευματινών βαρδιών
  • Ομαδικό πνεύμα και διάθεση για προσφορά

Θα συνεκτιμηθούν:

  • Προϋπηρεσία σε συμβουλευτική γραμμή υποστήριξης
  • Εμπειρία σε υποστήριξη παιδιών/εφήβων σε ζητήματα διαχείρισης απώλειας
  • Δυνατότητα για 2-3 ταξίδια εκτός έδρας ετησίως

Προσφέρουμε:

  • Φιλικό εργασιακό περιβάλλον
  • Κλινική εποπτεία
  • Ομαδική Ασφάλεια Υγείας
  • Μισθός ανάλογος της εμπειρίας/προϋπηρεσίας (650€-800€ )και πλήρη ασφάλιση IKA

Αποστολή βιογραφικών:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα και επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο email  11525@mazigiatopaidi.gr , με το ονοματεπώνυμό τους και την ένδειξη «Θέση Ψυχολόγου/ Ψυχοθεραπευτή».  Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 16.05.2022

Σημαντική σημείωση:

Παρακαλούμε σημειώστε ότι αποστέλλοντάς μας την αίτησή σας, συναινείτε στη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, την επεξεργασία αυτών και κάθε επικοινωνία από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στο πλαίσιο αυτής, σύμφωνα με  την πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αναρτημένη στο https://mazigiatopaidi.gr/el/pages/idiotiko-aporrito κι ότι έχετε ενημερωθεί για τα δικαιώματά σας και τον τρόπο άσκησης αυτών.

Σας γνωρίζουμε ότι θα επικοινωνήσουμε πρωτίστως με όσους υποψηφίους κληθούν σε συνέντευξη. Παρ’ όλα αυτά θα κρατήσουμε όλα τα βιογραφικά που θα συγκεντρώσουμε στη βάση δεδομένων μας, για διάστημα 6 μηνών, σε περίπτωση που υπάρξει νέο άνοιγμα θέσης. Παρακαλούμε σημειώστε ότι μπορείτε να ανακαλέσετε την παρεχόμενη συγκατάθεσή σας, αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση dpo@mazigiatopaidi.gr

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...