PsychologyNow Team

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στην Ηλιακτίδα ΑΜΚΕ

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στην Ηλιακτίδα ΑΜΚΕ

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:00 μ.μ.


Η ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΜΚΕ με έδρα τη Λέσβο, προκηρύσσει θέσεις εργασίας στο πλαίσιο υλοποίησης της 1η Τροποποίησης της Δράσης: Λειτουργία Δομών Ασυνόδευτων Ανηλίκων στην Λέσβο - Ηλιακτίδα ΑΜΚΕ με κωδικό ΟΠΣ: 5131435 στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΟΜΩΝ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Μηχανισμό Έκτακτης Βοήθειας του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης με διάρκεια υλοποίησης από 1/6/2021 έως και 31/01/2022.

Στόχος του έργου είναι η στέγαση ασυνόδευτων ανηλίκων, η παροχή σίτισης, και υποστηρικτικές υπηρεσίες στη Λέσβο.

Το επιλεχθέν προσωπικό θα απασχοληθεί με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου, Πλήρους Απασχόλησης.

Η διάρκεια απασχόλησης ορίζεται από την υπογραφή της σύμβασης έως και την 31η Ιανουαρίου 2022 με δυνατότητα ανανέωσης έως την ολοκλήρωση της δράσης, σε περίπτωση χρονικής επέκτασης της Δράσης πέραν της 31ης Ιανουαρίου 2022.

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν και υπογράφουν την αίτηση, η οποία θα παίρνει αρ. πρωτοκόλλου κατά την παραλαβή. Οι υποψήφιοι καλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά (σε αρχεία pdf) στο e-mail: jobs@iliaktida-amea.gr την αίτηση και τα δικαιολογητικά της θέσης με τίτλο / θέμα: Προκήρυξη (22/11/2021) Ψυχολόγος. Η προθεσμία αποστολής των δικαιολογητικών λήγει την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:00 μ.μ. Για διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν ερωτήματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση jobs@iliaktida-amea.gr.

Δείτε την Προκήρυξη

Υπεύθυνη δήλωση Ν105. ΠΟΙΝΙΚΟ

Αίτηση

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...