PsychologyNow Team

Θέσεις εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο, ένα (1) Εργοθεραπευτή κ.α. στη δομή ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Παύλου Μελά

Θέσεις εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο, ένα (1) Εργοθεραπευτή κ.α. στη δομή ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Παύλου Μελά

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 19 Οκτωβρίου 2021.


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ», ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ), πλήρους και μερικής απασχόλησης, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» περιόδου 2021-2022.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@irispm.gr) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παύλου Μελά (ΙΡΙΣ), Λαγκαδά 293, Τ.Κ. 56430, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, απευθύνοντάς την υπ’ όψιν κ. Ζαχαρόπουλου Παναγιώτη (τηλ. επικοινωνίας: 2310 662944 και 2310 642405).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών (υπολογιζομένων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας μας (www.irispm.gr) και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Παύλου Μελά στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. ημέρα.

Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας με ημερομηνία 19-10-2021.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ 1

ΓΕΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΣΕΠ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...