PsychologyNow Team

Θέσεις εργασίας για ένα (1) Ψυχίατρο και ένα (1) Ψυχολόγο στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Θέσεις εργασίας για ένα (1) Ψυχίατρο και ένα (1) Ψυχολόγο στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως και Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021.


Το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Γ.Παπανικολάου”-Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ του Γ.Ν.Θ. «Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» – Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, που εδρεύει στον Δήμο Παύλου Μελά, του Νομού Θεσσαλονίκης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Λαγκαδά 196, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 564 30 απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, ΣΟΧ5/2021 υπόψιν είτε κας Ταγάρα Γεωργίας, είτε κ. Κοσπανού Ευθύμιου και (τηλ. επικοινωνίας: 2313-324619, 2313-324368).

Η Αίτηση και τα Δικαιολογητικά να αποσταλούν μόνο με ταχυδρομείο με απαραίτητη αναγραφή έξω από τον φάκελο “για την προκήρυξη ΣΟΧ 05/2021”.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας (Γ.Ν.Θ. «Γ.Παπανικολάου»), στο κατάστημα της Οργανικής Μονάδας Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και στο δικτυακό τόπο αυτής (www.psychothes.gr), στο κατάστημα του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης, όπου προκηρύσσονται οι θέσεις, και στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των Δήμων Πυλαίας Χορτιάτη, Παύλου Μελά και Αμπελοκήπων Μενεμένης, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων είναι από Τετάρτη, 28-04-2021 έως και Παρασκευή, 07-05-2021

Δείτε την Ανακοίνωση

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ. 6

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Η/Υ

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...