PsychologyNow Team

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 5 Μαΐου 2021.


Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας προκηρύσσει προσλήψεις επικουρικού προσωπικού, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΚΚΠΠΘ).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.11 και να την υποβάλουν, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Παπάγου 49, Γιάννουλη-Λάρισα, Τ.Κ. 41500, (απευθύνοντας την στη Γραμματεία και με την επισήμανση: ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΚΠΠΘ). Για πληροφορίες στο τηλέφωνο: 24413 50312 (κα Ταμπάκου Αθηνά).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στις εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας ή της ανάρτησής της στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας μας και του ΑΣΕΠ, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η Υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται από Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 έως Τετάρτη 5 Μαΐου 2021.

Δείτε την Προκήρυξη

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...