PsychologyNow Team

Θέση εργασίας για ένα (1) Νευροψυχολόγο στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Θέση εργασίας για ένα (1) Νευροψυχολόγο στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 18 Μαρτίου 2021 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας).


Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου «Δημιουργία του «Εθνικού Δικτύου Έρευνας Γενετικών Νευροεκφυλιστικών Παθήσεων» ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή Πρότασης για σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου, από φυσικό πρόσωπο (Νευροψυχολόγος), το οποίο θα απασχοληθεί στο έργο από την υπογραφή της σύμβασης έως 30/04/2022, με δυνατότητα να υπογραφεί νέα σύμβαση μέχρι την ημερομηνία λήξης του έργου (18/05/2022) ή των τυχόν παρατάσεών του, μετά από απόφαση του αρμοδίου οργάνου του ΕΛΚΕ και εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο, χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι και για όσο διάστημα εφαρμόζονται τα μέτρα αντιμετώπισης των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 θα πρέπει να αποστείλουν αίτηση-πρόταση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποχρεωτικά με ηλεκτρονικό τρόπο, αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεσή της, εμπεριέχουσα σκαναρισμένα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής, μέχρι την 18η Μαρτίου 2021 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ee@uth.gr.

Θα πρέπει να αναφέρουν στο ΘΕΜΑ του mail τον αριθμό πρωτοκόλλου της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την οποία υποβάλουν την Πρότασή τους. Εμπρόθεσμες θεωρούνται οι προτάσεις που θα παραληφθούν από το Πρωτόκολλο της Γραμματείας του ΕΛΚΕ μέχρι την παραπάνω οριζόμενη ημερομηνία.

Για ερωτήματα που ενδεχομένως προκύψουν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνουν κάθε ημέρα (10.00 – 12.00) στον κο Θεόδωρο Κοντό (τηλ. 24210 06413, email: kontos@uth.gr) και στην κα Βασίλαρου Ευαγγελία (τηλ. 24210 06403, email: vasilarou@uth.gr).

Δείτε την Πρόσκληση

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...