PsychologyNow Team

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Τρίπολης

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Τρίπολης

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 8 Μαρτίου 2021.


Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου – Ψυχολόγος για την υλοποίηση της Πράξης “Λειτουργία Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Τρίπολης”, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Πελοπόννησος 2014-2020”.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Τρίπολης-Λαγοπάτη 45, Τ.Κ. 22132 απευθύνοντας την στον Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας υπόψη κου Σταυρόπουλου ή κου Καλογερά (τηλ. επικοινωνίας: 2713600431-432).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη μέρα της τελευταίας δημοσίευσης της προκήρυξης σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Τρίπολης, στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία και στο διαδικτυακό τόπο αυτού (www.tripolis.gr), εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η προκήρυξη δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου με ημερομηνία 25 Φεβρουαρίου 2021.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ.6

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...