Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ είναι ένα Φιλανθρωπικό Σωματείο Ιδιωτικού Δικαίου, ειδικώς αναγνωρισμένο ως φιλανθρωπικό (ΦΕΚ 2393/Β’/2009), το οποίο φιλοξενεί και περιθάλπει άτομα με νοητική υστέρηση σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 15.000 τ.μ., με την επίβλεψη, καθοδήγηση και συμβολή εξειδικευμένου, άρτια καταρτισμένου προσωπικού.

Από την ίδρυσή μας το 1923 μέχρι και τις ημέρες μας, έχουμε συνδράμει και στηρίξει ένα ευρύ φάσμα αναξιοπαθούντων παιδιών και ΑμΕΑ, από κωφάλαλα μέχρι παιδιά φυλακισμένων γυναικών στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου. Σήμερα, επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας στην προσφορά προστασίας, εκπαίδευσης και συμπαράστασης σε άτομα με νοητική στέρηση, συμβάλλοντας στην περίθαλψη, την επαγγελματική κατάρτιση, την ψυχοκοινωνική στήριξη και την κοινωνική ενσωμάτωσή τους.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ δεν ασκεί επιχείρηση, ούτε έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας είναι να παρέχουμε με κάθε νόμιμο τρόπο κάθε είδους βοήθεια, αρωγή, προστασία και συμπαράσταση σε παιδιά και άτομα όλων των ηλικιών και των δύο φύλων που την έχουν ανάγκη.

Δείτε εδώ περισσότερα.

Υπηρεσίες:

Προσφορά προστασίας, εκπαίδευση και συμπαράσταση σε άτομα με νοητική στέρηση, συμβολή στην περίθαλψη, την επαγγελματική κατάρτιση, την ψυχοκοινωνική στήριξη και την κοινωνική ενσωμάτωσή τους

Φωτογραφίες Φορέα:

Σεμινάρια

Επερχόμενα Σεμινάρια

Σεμινάρια που έληξαν

Βρείτε μας στα...