Ο εθισμός στο Στοίχημα και η αντιμετώπιση

Έχετε μία ερώτηση και θέλετε απάντηση; Δοκιμάστε εδώ!
Απάντηση
thanos3
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: Πέμ Μάιος 21, 2020 11:54 am

Ο εθισμός στο Στοίχημα και η αντιμετώπιση

Δημοσίευση από thanos3 » Πέμ Μάιος 21, 2020 12:01 pm

Είναι πιθανό να εθιστεί κάποιος στο στοίχημα χωρίς να το καταλάβει. Παρόλα αυτά, υπάρχει και αντιμετώπιση. Σε όλες τις στοιχηματικές όπως στην bet365 είναι δυνατό να κάνετε αυτοαποκλεισμό. Δηλαδή να διαγράψετε ουσιαστικά τον λογαριασμός σας και να μην μπορείτε να ξαναδημιουργήσετε άλλον με τα ίδια στοιχεία. Επίσης, αν το κάνετε αυτό δεν θα μπορέσετε να φτιάξετε γενικά λογαριασμό στην ίδια εταιρία, αφού με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα καταλάβουν ότι είστε το ίδιο πρόσωπο.

Γενικά μην παρασύρεστε, είναι επικίνδυνο. Το στοίχημα είναι ένα ωραίο παιχνίδι, όπως άλλοι προτιμούν να παίζουν video games, να πηγαίνουν σινεμά κλπ. Κάντε το σαν μια απλή ασχολία που σας αρέσει, μην ξοδεύοντας περισσότερα από όσα θα ξοδεύατε σε κάποια άλλη δραστηριότητά σας.

Και αν νιώσετε ότι έχετε εθιστεί, υπάρχει η λύση. Και αυτό το άρθρο έχει ενδιαφέροντα στοιχεία https://www.iatropedia.gr/psychiki-ygei ... sas/71401/

NikosM
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: Τρί Μαρ 26, 2019 6:41 pm

Re: Ο εθισμός στο Στοίχημα και η αντιμετώπιση

Δημοσίευση από NikosM » Τρί Ιούλ 21, 2020 3:16 pm

Ο αυτοαποκλεισμός λειτουργεί αρκεί να έχεις το σθένος να τον ζητήσεις

Όλες οι νόμιμες εταιρείες υποχρεούνται να προσφέρουν τέτοια εργαλεία (όπως και άλλα όπως όρια κατάθεσης, πονταρίσματος κλπ) και θα πρέπει όταν βλέπουμε ότι έχουμε θέμα να ασχοληθούμε σοβαρά με τις επιλογές μας. Χρήσιμες επίσης πληροφορίες και άρθρα για τα εργαλεία που παρέχονται στους παίκτες θα βρείτε και εδώ:

https://el.wikipedia.org/wiki/Εθισμός_σ ... _παιχνίδια
Bοήθεια για άτομα που έχουν πρόβλημα με τον τζόγο

...καθώς επίσης φυσικά και στο site του ΚΕΘΕΑ (κέντρο θεραπείας εξαρτημένων ατόμων): https://www.kethea.gr/

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ερωτήσεις Γενικού Ενδιαφέροντος”