• Αναζήτηση Ειδικού Ψυχικής Υγείας

    Οι ειδικοί ψυχικής υγείας που θα βρείτε στον Επαγγελματικό Οδηγό του PsychologyΝow.gr είναι όλοι άρτια εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι να παρέχουν ψυχολογικές, ψυχιατρικές και ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες και ακολουθούν την ιατρική/ψυχολογική δεοντολογία.

Όταν φτάσουμε στο σημείο να αντιμετωπίσουμε ένα προσωπικό αδιέξοδο, καυγάδες στη σχέση μας, οικογενειακές δυσκολίες και ψυχικά προβλήματα όπως η κατάθλιψη, η κρίση πανικού και το άγχος, τότε χρειάζεται να απευθυνθούμε σε έναν ειδικό ψυχικής υγείας. Ο ειδικός ψυχικής υγείας (ψυχολόγος - ψυχίατρος - ψυχοθεραπευτής ανάλογα με το αίτημα) έχει εξειδικευθεί στην παροχή υποστήριξης και βοήθειας σε περιπτώσεις ψυχολογικών προβλημάτων.

Οι ειδικοί ψυχικής υγείας που θα βρείτε στον Επαγγελματικό Κατάλογο του Psychologynow.gr είναι όλοι άρτια εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι να παρέχουν ψυχολογικές, ψυχιατρικές και ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες και ακολουθούν την ιατρική/ψυχολογική δεοντολογία.

Αναζήτησε ανάλογα από το αίτημά σου τον κατάλληλο ειδικό ψυχικής υγείας και βρες ποιοι βρίσκονται στην περιοχή σου. Όλοι οι ειδικοί είναι εγκεκριμένοι από το Psychologynow.gr και μπορείς να βρεις περισσότερα για αυτούς στο προφίλ τους.

Ειδικότητα

Περιοχή

Εξειδίκευση

Ή αναζήτησε τον ειδικό ψυχικής υγείας με το όνομά του

Είσαι ένα βήμα πιο κοντά για να νιώσεις καλύτερα!

Βρείτε μας στα...