Psychologynow

Διαφημιστείτε στο psychologynow.gr

PsychologyNow Team

PsychologyNow Team

Η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας!


Αναγνώσεις άρθρου: 4499

H προβολή σας στο psychologynow.gr αποτελεί έναν άμεσο και στοχευμένο τρόπο για την προώθηση του έργου σας, στους χιλιάδες αναγνώστες που μας επισκέπτονται καθημερινά. Μέσα από το psychologynow.gr μπορείτε να προβάλετε:


- το γραφείο/κέντρο/ινστιτούτο/φορέα σας

- το σεμινάριο/συνέδριο/διάλεξη που διοργανώνετε

- το εκπαιδευτικό σας πρόγραμμα 

- το επιστημονικό και θεραπευτικό σας έργο

Οι υπηρεσίες σας μπορούν να προβληθούν σε ένα πολύ μεγάλο και ταυτόχρονα στοχευμένο κοινό (ειδικοί ψυχικής υγείας και ανθρωπιστικών σπουδών, επαγγελματίες ψυχικής υγείας, φοιτητές ψυχολογίας, κοινό κτλ), που ενδιαφέρεται για την επιστήμη της ψυχολογίας, την ψυχική υγεία και αναζητά εκπαίδευση και υποστήριξη.

 

Πώς μπορείτε να προβάλλετε το πολύτιμο έργο σας:

Δωρεάν προβολή:

 • δημοσίευση κάθε εκδήλωσης/σεμιναρίου ψυχολογίας, ψυχικής υγείας και άλλων επιστημών στην αντίστοιχη ενότητα του Psychologynow.gr.
 • Κοινοποίηση εκδηλώσεων/σεμιναρίων στα κοινωνικά δίκτυα του Psychologynow.gr τα οποία έχουν ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

Προβολή με κόστος:

1. Καταχώρηση του προγράμματός στο εβδομαδιαίο newsletter "Εκδηλώσεις Ψυχολογίας" που αποστέλλεται σε 8,000 έγκυρους παραλήπτες, μέσω απλής καταχώρησης - προβεβλημένης καταχώρησης ή τοποθέτησης banner στην κορυφή του newsletter. 

2. Καταχώρηση του προγράμματος στο site μας και προβολή στην αρχική σελίδα, με έγκαιρη κοινοποίηση στους λογαριασμούς των κοινωνικών δικτύων μας (facebook - twitter - linkedin).

3. Δημιουργία ειδικής φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή συμμετοχής, κάτω από την καταχώρηση του προγράμματος στο psychologynow.gr. Κάθε ενδιαφερόμενος δηλώνει τα στοιχεία στη φόρμα και σας έρχεται άμεση ενημέρωση για τη συμμετοχή του.

4. Τοποθέτηση banner, με προβολή στην αρχική ή στις εσωτερικές σελίδες του Psychologynow.gr, σε διαστάσεις 640x100 ή 300Χ250.

5. Καταχώρηση σε αποκλειστικό newsletter των σεμιναρίων/προγράμματός (μάξιμουμ 1 αποστολή κάθε μήνα).

Τα κόστη προβολής είναι μικρά, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της σημερινής εποχής. Σε περίπτωση 6μηνης ή ετήσιας συνεργασίας μπορούμε να σας προτείνουμε ένα "πακέτο προβολών" με ακόμη πιο οικονομική τιμή.

 

 Επικοινωνήστε μαζί μας στο advertising@psychologynow.gr και προωθήστε το πολύτιμο έργο σας στον Κόσμο της Ψυχολογίας.

 

Επιπρόσθετα, η ομάδα του psychologynow.gr και οι εξειδικευμένοι και έμπειροι συνεργάτες του, προσφέρουν τις ακόλουθες υπηρεσίες:

 • Διοργάνωση της ψυχολογικής σας εκδήλωσης (σεμινάριο - διάλεξη -συνέδριο κ.α.).
 • Δημιουργία της ιστοσελίδας σας και συμβουλευτική σε θέματα περιεχομένου ψυχολογίας.
 • Υπηρεσίες marketing και διαχείρισης επαγγελματικού προφίλ στο χώρο της ψυχολογίας.
 • Δημιουργία και διαχείριση λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης και σελίδων με ψυχολογικό περιεχόμενο.

Η ομάδα μας έχει επίσης τη δυνατότητα, να επεξεργαστεί και να σας παρουσιάσει εξειδικευμένες προτάσεις προώθησης και προβολής, που ταιριάζουν στο ύφος των υπηρεσιών σας, με καινοτόμες προσεγγίσεις και διάδραση με τους αναγνώστες. 

 

Γιατί να επιλέξετε το Psychologynow.gr για την προβολή του έργου σας:

Το psychologynow.gr δέχεται τουλάχιστον 150.000 επισκέψεις κάθε μήνα και είναι το νο1 site Ψυχολογίας στην Ελλάδα με το μεγαλύτερο κοινό στα κοινωνικά δίκτυα (35.000 φίλους στο Facebook) και το μεγαλύτερο reach ατόμων σε κάθε post, νούμερα πολύ μεγάλα στο διαδικτυακό χώρο της ψυχολογίας και της ψυχικής υγείας που οφείλονται:

 • στο επιστημονικό, έγκυρο και ταυτόχρονα προσιτό περιεχόμενο του που έχει κερδίσει τους αναγνώστες.
 • στην υπεύθυνη παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σεμιναρίων και γενικότερα εκδηλώσεων ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας.
 • στην τακτική ανανέωση θεματολογίας μέσω αφιερωμάτων και δραστηριοτήτων, μέσω συνέπειας στην επικοινωνία του.
 • στην καλαίσθητη, σύγχρονη, ξεκούραστη και ευανάγνωστη εμφάνισή του.
 • σε ένα πλήθος εξω-διαδικτυακών ενεργειών που στηρίζουν την προσπάθειά μας όπως η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, χορηγίες επικοινωνίας, παρουσιάσεις σε συνέδρια κτλ.
 • στους εξειδικευμένους συνεργάτες που υποστηρίζουν την προσπάθειά του: διαφημιστικό τμήμα, social media team, ομάδα διαχείρισης, ομάδα διεξαγωγής εκδηλώσεων ψυχολογίας.

Το Psychologynow.gr είναι το επιστημονικό site της Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία το Psychologynow.gr είναι ένας πυρήνας ψυχολογίας που έχει στόχο να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας.

Επικοινωνία: info@psychologynow.gr

Ελάτε στον κόσμο της Ψυχολογίας!
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε
το εβδομαδιαίο newsletter μας.

Βρείτε μας στα...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!